Galatasaray yönetiminden yeni sözleşme talep eden ancak istediğini alamayan Felipe Melo, Inter ile prensip anlaşmasına vardı.

İstanbul ile olan ilişkisini kesen ve çocuklarının eğitimi için İtalya'ya gitmeye karar veren Melo, Inter ile 2 yıllık sözleşme üzerinden prensipte anlaştı. 

Galatasaray'dan aldığı yıllık 3.1 milyon euro'dan daha düşük bir rakama Inter'e "evet" diyen Brezilyalı futbolcunun, sarı-kırmızılı kulübün kasasına da 3.1 milyon avro bonservis ücreti getireceği öğrenildi.

En büyük aday Flamini

Galatasaray'ın listesindeki isimlerden olduğu ileri sürülen Arsenal'li Mathiue Flamini, Emirates Cup kadrosuna alınmadı.
 
Arsenal'in Fransız menajeri Arsene Wenger, artık bir gelenek haline gelen Emirates Cup kadrosuna vatandaşını dahil etmedi. Wenger'in tercihi, Flamini'nin Arsenal'la yollarının kesin olarak ayrılacağı şeklinde yorumlandı.
 
Felipe Melo'nun Florya'ya veda hazırlığında olması da Flamini'yi Galatasaray için cazip bir alternatif haline getiriyor. Takımımız olası bu transferde Arsenal'e bonservis bedeli ödememek istemiyor.