Galatasaray'da uzun süredir gündemi meşgul eden Felipe Melo konusu tatlıya bağlandı. Taraftarların sevgilisi haline gelen oyuncu, bir sezon daha sarı-kırmızılı takımda kalmaya karar verdi. Sezon tamamlandıktan sonra takımdan ayrılmayı planlayan Melo'nun kalmasında İnter ile parasal konularda anlaşamaması yatıyor.

Sarı-kırmızılı ekibe bonservis bedeli ödemek istemeyen İtalyan kulübü, Melo'ya da Galatasaray'da kazandığı paranın yarısı kadar bile ücret önermedi. Galatasaray'dan 3.1 milyon euro kazanan Brezilyalı yıldız, İnter'in 1.9 milyon euro'luk teklifini geri çevirme kararı aldı. Transferle ilgili Roberto Mancini devreye girse de Melo'ya zam yapılmasını sağlayamadı.

Ancak İtalyan teknik adam, sarı-kırmızılı takımda birlikte çalıştığı talebesine "Ben burada olduğum sürece İnter'in kapısı sana açık. Galatasaray'da sözleşmeni tamamla ve seneye gel" mesajını yolladı. Öte yandan G.Saray Başkanı Dursun Özbek, bu süreçte ilk kez bugün Melo ile bir araya gelecek ve krize son vermek için sambacıyla görüşecek.