Galatasaray uzun süredir müzakere halinde olduğu Felipe Melo transferinde mutlu sona ulaştı. Melo'yu İtalyan kulübünden 3 Jokerbet yıllığına kiralayarak ilginç bir transfere imza atan Galatasaray oyuncuya önceki senelere nazaran daha az ücret ödeyecek.

Brezilyalı yıldız Sarı Kırmızılılara katılığı ilk sezon yıllık 3 milyon 300 bin Euro alırken maç başına ise 30 bin Euro alıyordu. Geçtiğimiz sezonsa ligin başlamasına kısa bir süre takıma katılan Melo'ya 2 milyon 900 bin Euro yıllık ödenirken maç başına 25 bin Euro'ya anlaşılmıştı. 2013-2014 sezonu itibari ile Juventus'tan 3 yıllığına kiralanan Felipe Melo için Galatasaray geçmiş 2 yıla göre daha az ücret ödeyecek.

Alınan bilgilere göre Galatasaray Juventus'a 3 milyon 750 bin Euro kiralama bedeli ödeyecekken oyuncuya senelik 2 milyon 200 bin Euro ödenecek. Felipe Melo maç başına ise 15 bin Euro kazanacak. Sarı Kırmızılılar'ın bu transferi gün içinde borsaya bildirmesi bekleniyor.

Öte yandan Brezilyalı yıldız Felipe Melo bugün öğle saatlerinde Galatasaray'ın anlaşmalı olduğu Liv Hospital'de sağlık kontrolünden geçecek.

Turkfutbol.com