Torino temsilcisi, Fiorentina'dan 25 milyon Euro'ya aldığı Brezilyalı'yı bedava bırakma niyetinde değil. İlk günlerde Sambacı için 6.5 milyon Euro talep eden Juventus, bu rakamın altında oyuncuyu satmaya sıcak bakmıyor.

Sarı-kırmızılılar ise bu transferde aceleci olmamakla birlikte geçen seneki yanlışa düşmemeyi planlıyor. Juventus ile çok Betpapel ince bir pazarlık yürüten Galatasaray, 30 yaşındaki futbolcunun bonservisini mümkün olduğunca aşağı çekmeye çalışıyor.

GALATASARAY RAKİPSİZ

Melo'nun transferinde sarı-kırmızılıların pazarlık sürecini uzatmasının sebebi de yıldız futbolcunun Galatasaray'ı istemesi. Sarı-kırmızılarda kazandığı paradan memnun olan Melo, Brezilya'ya dönmeye sıcak baksa da Türkiye'de alacağı ücretten çok düşük bir maaş olması bu düşünceyi engelliyor.

Felipe Melo geçtiğimiz günlerde Brezilya'da katıldığı bir televizyon programında, "Şu an serbestim ve gelecek tekliflere açığım. Burada Brezilya'ya da sırtımı dönemem. Ancak benim şu an aldığım ücreti karşılayabileceklerini sanmıyorum. Ama her teklifi değerlendiririz. Tabii ki önceliğim Avrupa'da Şampiyonlar Ligi'nde yer alan bir kulüpte forma giymek" diyerek ülkesine dönmesinin zor olduğunu ifade etti.

MANCHESTER CITY'DEN ADIM YOK

Felipe Melo ile ilgilendiği iddia edilen İngiltere Premier Lig takımlarından Manchester City'den yıldız futbolcu için somut bir adım gelmedi. Önümüzdeki sezon için Malaga'dan ayrılan Manuel Pellegrini ile el sıkışan City'nin, yeni hocasıyla henüz resmi imzaları atıp gelecek sezonun planlarını yapmadığı biliniyor. Melo için Juventus ile temasa geçen kulüpler arasında şu ana dek sadece Flamengo ve Galatasaray var.

TARİH 22 HAZİRAN

Felipe Melo için Juventus ile orta bir rakamda ve yakın zamanda el sıkışacak olan Galatasaray'ın, Brezilyalı'nın transferini 22 Haziran'daki seçimlerden sonra açıklaması ve Felipe Melo'yu geçen senenin tersine kampa yetiştirmeyi planlıyor.

Webaslan