Sarı-lacivertlilerin profesyonel sözleşmesi olmayan 16 yaşındaki forvet oyuncusunun şartlarını araştırdığı ortaya çıktı.

Rasim Ozan Kütahyalı: "Okan Buruk büyük sıkıntılar yaşadı!" Rasim Ozan Kütahyalı: "Okan Buruk büyük sıkıntılar yaşadı!"

ARDA VE İSAK'TAN SONRA BEKNAZ

Arda Güler’i parlatan İsak Vural’ı Portekiz’den getiren Fenerbahçe bir genç oyuncuyu daha transfer etmek için harekete geçti. Galatasaray’ın U-19 takımında forma giyen ve bir türlü kendisiyle profesyonel sözleşme imzalanmayan Beknaz Almazbekov.

Başkan adaylarından Eşref Hamamcıoğlu’nun CEO’luk görevini vermeyi düşündüğü Adnan Öztürk’ün açıkladığı “Galatasaray U19 takımında sadece bir oyuncu sözleşme imzaladı, hepsi serbest. Benim olduğum yerde bu olamaz.” sözleri üzerine Fenerbahçe, Beknaz’ın durumunu incelemeye başladı.

JESUS'UN YARDIMCISI AURELİO

Christoph Daum'un Fenerbahçe 'de teknik direktörlük görevini yürüttüğü 2003-2004 sezonu başında takıma kazandırdığı Mehmet Aurelio, 1 yıl aranın ardından geri dönüyor. Christoph Daum'un ısrarlarıyla Trabzonspor 'dan transfer edilen ve Sarı-Lacivertlilerde büyük izler bırakan isim, yeniden Fenerbahçe'de görev almaya hazırlanıyor.

Erol Bulut döneminde Fenerbahçe'de yardımcı antrenörlük görevini üstlenen Mehmet Aurelio'nun Portekizce ve Türkçe bilmesi sebebiyle Jorge Jesus'un ekibine katılacağı iddia edildi.

(Fotospor)