Galatasaray'da forma giyen Sofiane Feghouli’nin FIFA menajeri yok. Ancak haklarını koruyan kendisine yardımcı olan bir Türk isim var. Türkiye’de oynayan Arap asıllı oyuncularla sıkı fıkı olan bu ismin geçen hafta Emre Belözoğlu ile görüşmesi dikkatlerden kaçmadı. Bu görüşmeden kısa bir sonra Feghouli’nin yine Türk avukatı aracılığıyla Galatasaray’ı FIFA’ya şikayet etmesi dikkat çekti. Üstüne üstlük Max Kruse gibi sözleşmesini tek taraflı feshedeceği iddiaları da akılları karıştırdı.

Fenerbahçe'ye sıcak bakıyor

Pek yüksek sesle konuşulmasa da ortada bir dedikodu var. O dedikoduya göre; Emre Belözoğlu, Sofiane Feghouli’ye Galatasaray’dan kazandığı rakamı garanti etti. Hem de 2 yıllık ekstra sözleşme önerdi. Tek istediği Galatasaray’la tüm bağlarını koparıp gelmesi oldu. Galatasaray’ın hem kendisinden indirim istediği, hem de sözleşme vermediği ortamda Feghouli bu teklifi cazip buldu.

Feghouli, Galatasaray’a gelmeden önce daha Valencia’da oynarken Fenerbahçe’nin gündemine gelmişti. Hatta o dönemde Feghouli, Fenerbahçe’de oynamak istediğini açıklamıştı.

Haddadi'nin arkasından da aynı isim çıktı

Bu arada son birkaç gündür Fenerbahçe’ye, Kasımpaşa’da kiralık oynayan Oussama Haddadi’nin yazılmasında da bu ismin rol oynadığı bildirildi.

Fotomaç