Fotomaç Gazetesi'nin haberine göre, Fenerbahçe gelecek sezon için transferde bombayı patlamaya hazırlanıyor. Habere göre, Fenerbahçe sezon başında Suudi Arabistan'a 6 milyon euro bonservis bedeli ile sattığı Bafetimbi Gomis'i transfer etmek istiyor.

Önümüzdeki sezon mutlak şampiyonluk parolası ile çıkacak olan Fenerbahçe'de bu sezon yaşanan gol problemi yaşanmaması için yönetim transfere harekete geçti. Fenerbahçe'de gözler Gomis transferine çevrildi. Fenerbahçe yönetimi Gomis'in menajeri ile ilk teması gerçekleştirdi. Fenerbahçe hem önemli bir futbolcuyu kadrosuna katmak istiyor hem de Galatasaray'a karşı transferde psikolojik bir üstünlük kurmanın peşinde.

SUUDİ ARABİSTAN KULÜBÜ GOMİS'İN PARASINI ÖDEMEDİ

1 Mart 2019 tarihli vadeyi geciktiren Al Hilal Kulübü, Galatasaray'ın çektiği ihtarnameye karşın kayıtsız kaldı. 2 milyon euroluk son taksidin 10 Nisan'a kadar ödenmesi adına Al Hilal Kulübü'ne ihtarname çeken Galatasaray'a Suudi ekibi geri dönüş dahi yapmadı.Al Hilal, Galatasaray'ın 2 milyon euroluk ödemeyi bir an önce yapmaları adına girişimlerde bulundy. Ancak Suudi ekibi Galatasaray'ın telefonlarına, çağrılarına hatta atılan maillere dahi olumlu ya da olumsuz geri dönüş yapmadı. Galatasaray Kulübü de bunun üzerine son çare olarak FIFA'ya başvurdu.