Fenerbahçe yönetimi, Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim tarafından kadroda düşünülmediği açıklanan ve kadro dışı bırakılan Serdar Aziz transferi için girişimlerini sürdürüyor. Fenerbahçe eski yöneticilerinden sarı lacivertli taraftarları Serdar Aziz transferi müjdesi geldi.
Fenerbahçe Haber: Serdar Aziz transferi bitti mi?
Fenerbahçe, Galatasaray'ın kadro dışı bıraktığı Serdar Aziz transferini bitirmek için yoğun çaba sarfediyor. Fenerbahçe'de bir dönem görev almış Hakan Bilal Kutlualp sosyal medya hesabından Fenerbahçe taraftarına Serdar Aziz transferi müjdesi verdi. Fenerbahçe eski yöneticisi Hakan Bilal Kutlualp sosyal medya hesabı Twitter'dan yaptığı açıklama ile: "Serdar Aziz tamam." dedi. 


Serdar Aziz neden kadro dışı bırakıldı?
Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim IG TV'ye yaptığı açıklama ile Serdar Aziz ile önümüzdeki dönemlerde çalışmayacaklarını açıkladı. Çalışma prensiplerinin uymadığını belirten Fatih Terim oyuncusuna gelecekteki kariyerinde başarılar diledi.
 

Serdar Aziz, Galatasaray'da kaç maç oynadı?
2 Sezon önce Bursaspor'dan Galatasaray'a 4,5 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında transfer olan ve yıllık 2 milyon Euro garanti ücret alan Serdar Aziz, Galatasaray forması ile bu süreçte 51 karşılaşmada süre aldı. Serdar Aziz, Galatasaray forması ile 5 gol, 3 asistlik performans sergiledi.