DEV derbi haftası geldi, Fenerbahçe Galatasaray (FB  - GS ) derbisi, bu akşam Şükrü Saraçoğlunda oynanacak. Galatasaray 23. Şampiyonluk için maça çıkıyor. Peki Galatasaray Fener maçı hangi kanalda? SAat kaçta ve hangi kanal yayınlayacak. Gelin detaylara beraber bakalım.

Fenerbahçe Galatasaray derbisi (FB - GS maçı) ne zaman? Saat kaçta? Hangi kanalda...

Türkiye’de hayatın duracağı sezonun maçında Fenerbahçe ile Galatasaray, kozlarını Kadıköy’de paylaşacak. Ersun Yanallı Fenerbahçe taraftarı önünde bir kez daha Galatasaray'ı eli boş göndermenin hesaplarını yapıyor. Sarı-Lacivertli takımda en önemli eksik sarı kart cezalısı Gustavo... Fatih Terimli Galatasaray ise Kadıköy deplasmanında 20 yıllık galibiyet özlemini dindirmek istiyor. Galatasaray'da ise Lemina sakatlığı nedeniyle bu maçta forma giyemeyecek.

Fenerbahçe Galatasaray maçını şifresiz veren kanallar TIKLA

Fenerbahçe - Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

23 Şubat Pazar günü saat 19:00'da başlayacak mücadel beIN SPORTS HD1'den canlı yayınlanacak.

Fenerbahçe - Galatasaray muhtemel 11'ler...

Fenerbahçe: Altay Bayındır, Mauricio Isla, Jailson, Serdar Aziz, Hasan Ali Kaldırım, Nabil Dirar, Tolga Ciğerci, Ozan Tufan, Deniz Türüç (Tolgay Arslan), Max Kruse, Vedat Muric.

Galatasaray: Fernando Muslera, Mariano Filho, Ryan Donk, Marcao, Marcelo Saracchi, Jean Michael Seri, Ömer Bayram, Sofiane Feghouli, Emre Akbaba, Henry Onyekuru, Adem Büyük (Radamel Falcao).

SON DAKİKA | FENERBAHÇE - GALATASARAY DERBİSİNDE ORANLAR DEĞİŞTİ!

Fenerbahçe'de Gustavo cezalı!

Fenerbahçe'de bu önemli derbi öncesi Gustova sarı kart cezalısı. Sarı-Lacivertli takımın 2-0 yenildiği Ankaragücü maçında kart gören Brezilyalı futbolcusu Galatasaray maçında oynamayacak. Ayrıca Emre Belözoğlu ve Garry Rodrigues de bu maçta sakatlıkları nedeniyle forma giyemeyecek.

Galatasaray'da Lemina sıkıntısı...

Galatasaray'da Mario Lemina sakatlığı nedeniyle büyük ihtimalle Kadıköy'de oynanacak derbide forma giyemeyecek. Sarı-Kırmızılı takımda ayrıca Andone ve Falcao'nun sakatlığı tamamen geçti. Fatih Terim şans verirse iki isim de derbide oynayabilecek.

Galatasaray, Kadıköy’de 20 yıldır kazanamıyor

Süper Lig’in 23. haftasında 23 Şubat Pazar günü Fenerbahçe’ye konuk olacak Galatasaray, rakibine karşı deplasmanda galibiyete hasret.

Fenerbahçe deplasmanında son galibiyetini 22 Aralık 1999’da 2-1’lik sonuçla alan sarı-kırmızılı takım, aradan geçen 20 yılı aşkın sürede rakibini deplasmanda yenmeyi başaramadı.

Galatasaray, 1999’daki galibiyetten sonra sarı-lacivertli ekiple Kadıköy’de 23 kez karşılaştı. Sarı-kırmızılı takım, 3’ü Türkiye Kupası, 20’si de lig olmak üzere Kadıköy’de çıktığı 23 resmi müsabakada 15 kez yenildi, 8 kez de berabere kaldı.

Fanatik / Ajanslar