''Bu sezona da yepyeni bir kadro ile çıktık. Şu anda kadromuz 1 Lig'in en genç kadrosu, bunun da tecrübesizliğini yaşadık ve ilk haftalarda deneyim yaşadık. Gençlerimiz gelişme çok açık, onlara güveniyoruz" ifadelerini kullandı.

"Fenerbahçe ile anlaşamadık, Galatasaray izliyor"

Murat Elkatmış'ın transferi hakkında ise Laleci, "Murat Elkatmış'ın transferi için sezon öncesi Fenerbahçe'yle anlaşmıştık. Son anda bu transfer gerçekleşmedi. Sebebi de Murat'ın sözleşmesinde uzatma opsiyonumuz vardı fakat TFF'nin sitesine bu durum yansımamıştı. Fenerbahçe sözleşmesi devam ettiği için, bonservis ücretinden dolayı vazgeçti.

Fenerbahçeli yetkililer, Murat'ın transferi olmayınca Selmani'den de vazgeçtiler. Murat Elkatmış'ı Ümraniyespor maçımızda Galatasaraylı yetkililer takip etmişler. Orhan Terzi hocamız bu durumu bize iletti. Murat Elkatmış, stil olarak Quaresma'ya çok benziyor" dedi.

Murat Elkatmış kimdir?

23 Şubat 2001 tarihinde İzmir'de dünyaya gelen Murat Elkatmış, profesyonel futbol kariyerine altyapısından çıktığı Menemenspor'da başladı.

Güncel piyasa değeri 125 bin Euro olarak gösterilen Elkatmış, hücum hattının sağ kanadında ve santrfor pozisyonlarında da görev yapabiliyor.

Murat Elkatmış bu sezon Menemenspor'da 6 maçta oynadı.

(Ajansspor)