Fatih Terim konuştu, Fenerbahçe teklif yükseltti. Ali Koç ile Göksel Gümüşdağ'ın açıklamalarının ardından Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim üstü kapalı olarak Fenerbahçe'yi eleştirerek "Her şey para değil, itibar da önemli" demişti. Terim'in bu açıklamalarının ardından ise Fenerbahçe'nin teklif yükselttiği belirtildi.

Aspor'dan Ahmet Selim Kul'un haberine göre; görüşmede "8 milyon euro + Deniz Türüç" teklifi yapan Fenerbahçe, bu teklifi "10 milyon euro + Deniz Türüç" şeklinde revize etti. Başakşehir'in ise bir sonraki satıştan da yüzde 20'lik bir pay talep ettiği de belirtildi. Fenerbahçe'ye yakınlığı ile bilinen muhabir Yağız Sabuncuoğlu da bu haberi doğruladı.

FATİH TERİM NE DEDİ?

Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim, deplasmanda 2-1 kazandıkları Gaziantep FK mücadelesini değerlendirdi. İkinci yarı gençleri oyuna almalarının doğru bir karar olduğunu ve bunu skora yansıttıklarını belirten Terim, İrfan Can Kahveci transferiyle ilgili de konuştu ve "Bazen para ya da ilişkiler, her şey değil. Önemli olan değerler. Bu değerler içindeki itibar. İrfan Can ve Visca'yı zaten söylemiştim. İrfan Can da düzgün duruyor. Herkes onun ne istediğini biliyor. Hangi fedakarlık gerekiyorsa yapmalıyız. Burada da koca Galatasaray geri çekilmemelidir. " açıklamasını yaptı.

(Fanatik)