Spor Arena'nın haberine göre, Mutlu son için en kritik viraj olan Fenerbahçe derbisine 4 milyon TL prim verilmesi bekleniyor. Son 3 sezondur genel olarak galibiyet primi uygulayan kulüp, bunun yanında geçen sezonun son düzlüğünde 'havuz' sistemine geçmiş ve 21. şampiyonluğa ulaşılmıştı. Futbolcular da böylece daha çok kazanmıştı.

Yönetim, geçen sezonun final haftalarında uyguladığı primi sistemini yeniden devreye soktu. Şampiyonluk priminin yanı sıra, Kadıköy'deki Fenerbahçe derbisi, Türk Telekom Stadyumu'nda oynanacak Beşiktaş derbisi ve kritik Medipol Başakşehir maçları için de ekstra galibiyet primi verilecek.

Yönetim ve teknik heyet, 20 sezondur galibiyet yüzü görülmeyen Kadıköy'de şeytanın bacağının kırılması halinde 4 milyon TL özel prim verilecek. Bu rakamda, geçen sezonki Beşiktaş derbisi baz alındı. 2. yarıda 23 puan toplayan G.Saray'da son 8 haftayı hatasız tamamlayıp şampiyonluğa ulaşılması için milli takım arasının ardından bu prim sistemi açıklanacak.

Galatasaray'ın kalan haftalarda çok kritik maçları bulunuyor. Sarı kırmızılı ekip kalan 8 haftada 4 deplasman 4 de iç saha maçına çıkacak. Milli aradan sonra evinde Evkur Yeni Malatyaspor'u ağırlayacak olan G.Saray, ardından Kadıköy'de Fenerbahçe derbisine çıkacak.

Aslan Kayserispor ile evinde oynadıktan sonra Konya'ya gidecek. Bu zorlu deplasmanın dönüşünde de Beşiktaş derbisine çıkacak. Aslan, Çaykur Rize ile deplasmanda oynadıktan sonra belki de bir final maçına çıkacak... Zira rakip, lider Medipol Başakşehir olacak, Türk Telekom Stadyumu'nda. Galatasaray, 2018-19 sezonunu deplasmanda oynayacağı Demir Grup Sivasspor müsabakasıyla tamamlayacak.