Galatasaray'da 11 Ağustos’ta Fenerbahçe ile oynanacak Süper Kupa karşılaşması öncesinde Burak Yılmaz’ın sakatlığı endişe veriyodu. Florya’da iki gün önce yapılan antrenanı sakatlandığı için yarıda bırakan golcü, tedbir amaçlı olarak dün başlayan Emirates Cup için İngiltere’ye giden kafileye alınmamıştı. Golcü futbolcu dün tekrar kontrolden geçti ve müjdeli haberi doktorlar verdi.

Sol üst adale grubunda sertleşme olan Burak Yılmaz’ın bir iki gün daha dinlendirileceği belirtildi. Tedavisinin de iyi gittiği vurgulanan yıldız futbolcu sezonun ilk büyük kupasında takımdaki yerini alabilecek. Emirates Cup’ta oynamak istediğini ancak şanssız bir sakatlık geçirdiğini ifade eden Burak, “Süper Kupa’ya yetişecek olmam moralimi düzeltti. 11 Ağustos’u bekliyorum” dedi.

Burak Yılmaz’ın dışında Sarı-Kırmızılı takımın bir diğer sakat futbolcusu Gökhan Zan’ın da tedavisi tesislerde devam ediyor. Burak gibi Emirates Cup kadrosuna alınmayan tecrübeli savunma oyuncusu, “Lige kısa bir canlı bahis süre kaldı. Bir an önce iyileşerek takımdaki yerimi almak istiyorum. Bu sezonun benim açımdan çok iyi geçmesi için sıkı bir şekilde çalışacağım” şeklinde görüş belirtti.

Star