Bu maçta 3 gol atan Gomis’in sözleri şöyle:

5-0’lık sonuç hakkında

İyi bir maç çıkardık. Taraftarımız önünde 5 gol attık. Geçen hafta kaybettik. Bunun üzüntüsü vardı. Böyle kazanmak güzeldi. 3 puanı alıp yarışa devam etmek gerekiyordu. Sadece benim 3 golüm önemli değil. Tüm takımı tebrik etmek gerekiyor.

“Fenerbahçe ve Beşiktaş taraftarları da ilgi gösterdi”

Bu hafta benim için dokunaklı bir dönemdi. Galatasaray dışında Fenerbahçe ve Beşiktaş taraftarları da bana mesaj gönderdi. Bu beni etkiledi. Bu çok hoşuma gitti. Teşekkür ederim. Bu gollerde sadece benim katkım yoktu. Hoca, yardımcıları… Beni maça hazırladılar. Bana doğru yolu gösterdiler. Ben de golleri attım.

Kulüp doktoruna hediye etti

Bu 3 golü Yener İnce’ye gönderiyorum. O çok eleştiri aldı. Ben istemiştim oynamayı. Bu eleştirileri hak etmiyordu. Bu üçlüyü ona hediye ediyorum. Galatasaray’a imza atmadan önce Yener Bey ile vakit geçirdim. Bu hafta da testler yaptık. Bir sorun çıkmadı. Dolayısıyla kendisine hediye ediyorum.

İyi bir maç geçirdik. Evimizde yenilmeden devam etmemiz önemli. Taraftarlarımız desteklemeye geldi ve iyi oyunumuzla 5 gol atıp yollamak gerekirdi. Sene başından beri aynı hedefle devam ediyorum. Kazanmayı seviyorum. Gol atmayım ama takım puan kazansın bunu tercih ederim. Burada sadece benim başarım yok ortada. Gol atmaya gelene kadar bütün takım oynuyor. Bireysel olarak bakmamak lazım. Bu takımın başarısıdır."

(Ajansspor)