Özsoy, Fatih Terim'in "Üste çıkmak için, had aşmak ve sokak kabadayısı gibi ifadeler kullanmak, bizim sandığımız Ali Koç vizyonuna yakışmıyor" sözlerine cevap veren Semih Özsoy "Kabadayılık yapanların kabadayılık yapmasının bir ayıbı yok da, kabadayı demenin mi bir ayıbı var?" ifadelerini kullandı.

İşte Semih Özsoy'un diğer açıklamaları:

"Fatih Terim'in uzattığı eli sıkmak kadar doğal bir şey yoktur"

"Galatasaray stadyumunu bilenler bilir. Bizim maçı seyrettiğimiz yerle soyunma odasında uzak bir mesafe var. Maç bitince aşağıya indiğimizde yaşanan çirkin olaylardan haberimiz yoktu. Biz sadece oyuncu ve teknik kadroyu gördük. Fatih Terim'in uzattığı eli sıkmak kadar doğal bir şey yoktur, bizi sakinliğe davet ettiler. Bu arada yaşananlar yaşandı. Açıklamalardan haberimiz yoktu.'' dedi.

''Abdurrahim Albayrak gibi...''

''Ben o sıcağı sıcağına yaptığım açıklamada, 'Hasan hocada sıkıntı var' dedim. O gün çok önemli gündü, Koray kardeşimizi kaybetmiştik. Fazla da uzağa gitmeden konuyu kapattık. Uzatılan eli sıktık. Mustafa başkan ve yönetime teşekkür ettik. Bizim (akreditasyon) kartlarımız çimlere Abdurrahim Albayrak gibi çıkmaya da yeterli. Biz onların peşinde koşmadık. Oyuncularımıza hakim olduk. Türkiye'de bir yalan söyleniyor doğru söyleyen doğruyu ispatla mükellef oluyor. Kabadayılık yapanların ayıbı yok ama verildiğinde var. Dolayısıyla kelimelere takılmamak lazım. Sözlerimizin arkasındayız. Başkan ve liderimiz Ali Koç'tur. Kim ne hak ediyorsa üstüne alsın." sözlerini kullandı.