Yönetici Selahattin Baki’nin geçmişte üyesi olduğu “Kill For You” grubundan bazı sosyal medya hesapları tarafından ortaya atılan haber üzerine Kasımpaşa yönetimi hareket geçti.

Kasımpaşa, Mame Thiam’ı geçen sezon Fenerbahçe’ye; Şampiyonlar Ligi’ne katılması durumunda 1.5 milyon euro’luk bonuslar karşılığında vermişti. Ayrıca Thiam’ın sözleşmesinde Fenerbahçe’de gösterdiği performans sayesinde başka bir takıma satılması durumunda yüzde 50 pay alacağı ifadeleri yer alıyordu.

Gelen bilgilere göre Mame Thiam, Kayserispor’a 1.5 milyon euro’ya gidecek. Ancak oyuncunun maaşını Fenerbahçe ödeyecek. Yani 1.3 milyon euro. Bu transferden Kayserispor’un kasasından sadece 300 bin euro çıkacak. Kayserispor’dan gelecek 1.5 milyon euro’luk bonservis bedeli sayesinde Fenerbahçe’nin limiti açılacak. UEFA’ya bir sonraki aşamada yeni bir oyuncu yazdırılabilecek.

GALATASARAY DA HAREKETE GEÇTİ

Bu transfer iddiasıyla ilgili olarak Galatasaray harekete geçti. Haberin gerçekliğini araştırmaya başladı. Eğer ortada belirtildiği gibi bir durum varsa olayı hem TFF’ye hem de UEFA’ya taşıyacak. Ceza talep edecek.

Fenerbahçe geçen sezon sıkıntılı bir sürecin ardından Oğulcan transferi yüzünden Galatasaray’ı TFF’ye şikayet etmişti. İki taraf arasında kriz yaşanmıştı.

(Fotomaç)