Çakar, "Aldığım bilgiyi söylüyorum. Bugün saat 11.00'de Beylerbeyi Tesisleri'ne biri geldi. Ferhat Gündoğlu ile görüştü. 'Bu konuşma size mi ait dediler?' bir disk... CD diyelim ya da tape. Biz çıkalım siz dinleyin dediler. 3 dakika sonra içeri girdiler. 'Bu konuşma size mi ait?' diye sordular. Sonra bırak hemen git dediler Ferhat Gündoğdu'ya" dedi.

Açıklamarlarını sürdüren Ahmet Çakar, "Bu tape ortaya çıkarsa, o zaman siz depremi görün Türk futbolunda. Beylerbeyi'nde Ferhat Gündoğdu ve 3 üye birlikte oturup tüzükleri ve yönetmelikleri çalışıyorlar. Önümüzdeki haftanın hakemlerini atarken, kapı çalıyor. Önce telefon geliyor, Ferhat Gündoğdu dışarıya çıkıyor. Yarım saat sonra içeri geliyor ve "Arkadaşlar istifa ediyoruz" diyor. Ben tapeyi dinlemedim ama içeriğini biliyorum. Kim ele geçirdi, bilmiyorum. Kim dinletti Ferhat Gündoğdu'ya onu da bilmiyorum." şeklinde konuştu.

"Aldığım bilgiyi söylüyorum" diyen Ahmet Çakar, "Koydular önüne şantaj kasetini, kasetle gitti Ferhat Gündoğdu." açıklamasını yaptı.

KÜME DÜŞME KALKIYOR İDDİASI

Galatasaray'da 5 futbolcunun sözleşmesi yenilendi Galatasaray'da 5 futbolcunun sözleşmesi yenilendi

Beyaz Futbol'da ismi verilmeyen bir TFF yöneticisinin açıklamasına yer verilirken, yöneticinin, "Küme düşmenin kaldırılması olayı sezon sonunda kamuoyundan gelecek istek ve tepkilere göre değerlendirilebilir" ifadeleri kullanıldı.

TFF'nin de küme düşmenin kaldırılmasına sıcak baktığı belirtildi.

Öte yandan programda yine ismi verilmeyen bir kulüp başkanının sözleri ise şu şekilde: "Bu ligde şaibe olduğu ortada TFF Başkanı gitti, 13 hakeme el çektirildi ve sonunda MHK Başkanı da istifa etti. Bu şartlarda sadece Trabzonspor'un şampiyonluğu kabul edilip küme düşme kaldırılmalıdır. Lig sonunda düşen 4 takıma, şehre gerçekten yazık olacak. Şu an adımın kullanılmasını istemiyorum ama sezon bitince öyle bir konuşacağım ki yer yerinden oynayacak"

Süper Lig'de 2019-2020 sezonunda da pandemi nedeniyle küme düşme kaldırılmıştı.

(Beyaz TV)