Süper Lig'de Başakşehir'e karşı forma giyemeyen Fernando Muslera, Şampiyonlar Ligi'nde oynanacak Club Brugge karşılaşmasında sahada olmak istiyor. Galatasaray için Avrupa'da 'tamam' ya da 'devam' niteliği taşıyan maçta kaptanı Fernando Muslera, kalede olmak adına yoğun bir tedavi altında.

Galatasaray Haberleri: Muslera, Club brugge maçında oynayacak mı?

Uruguay Milli Takımından belinde yaşadığı sorunla dönen ve Başakşehir maçında forma giyemeyen Muslera, Salı günü kritik karşllaşmada kalede olacak. Sağlık Kurulu Muslera'nın tedavisini yoğun şekilde yaparken Uruguaylı kaleci de Club Brugge maçına forma giymek istiyor.

Muslera'nın Salı günkü maçta kalede olacağı, fedakarlığa imza atarak Club Brugge karşısında sahada olacağı belirtildi. Teknik heyetinde Muslera'ya, Başakşehir karşılaşmasında Brugge maçını düşünerek riske atmadığı ve salı günü kalede Okan değil Uruguaylı yıldız eldivenleri giyecek.

Galatasaray - Club Brugge maçı ne zaman, saat kaçta?

Şampiyonlar Ligi'nde oynadığı 4 maçta 1 puan alabilen Galatasaray, Club Brugge karşısında kazanarak UEFA Avrupa Ligi'ne katılım yolunda adım atmak istiyor. Galatasaray Club Brugge maçı 26 Kasım Salı günü TSİ 20:55'te başlayacak.

Kaynak: Futbol Arena