Başarılı kalecimiz Fernando Muslera, sarı kırmızılı ekipteki geleceği hakkında konuştu.

2 yıllık daha sözleşmesi olduğunu dile getiren Muslera, "Burada çok iyi karşılandım. Kulübüm ile iki yıl daha sözleşmem var ve çok mutluyum" diyerek hakkında çıkan ayrılık iddialarına açıklık getirdi.

Sarı kırmızılı ekibe gelmeden önce kariyerinde bir dönem İtalya Serie A ekiplerinden Lazio forması da giyen Uruguaylı file bekçisi, İtalya'yı özleyip özlemediği sorusuna ise "Roma'yı gerçekten çok özledim" şeklinde cevap verdi.

"TAKIM ARKADAŞIM OLSUN İSTERDİM"

Öte yandan bu yaz Brezilya'da düzenlenecek olan FIFA 2014 Dünya Kupası hakkında Uruguay Milli Takımının şansı hakkında da konuşan Muslera, "Milli takım olarak güçlü bir kadromuz var. Süper bir atak gücümüz ve en az onun kadar iyi de savunma hattımız var. Cavani ve Suarez beni en fazla etkileyen müthiş bir forvet ikilisi. Cacares gelince ise, ben böyle bir futbolcu görmedim" dedi.

Ayrıca Uruguay'ın Dünya Kupası'nda İngiltere, İtalya ve Kostarika gibi ekipler ile mücadele edeceği ölüm grubu hakkında da konuşan Muslera, "İtalya ile olan maçlarımız belirleyici olacaktır. İtalya, her hattında güçlü olan komple bir takım. Pirlo ve Buffon'a gelince ise; Pirlo tam bir şampiyon. Ayrıca Buffon ilerleyen yaşına rağmen hala benim favorilerimden birisi. Onun gibi bir takım arkadaşım olsun isterdim" ifadelerini kullandı.

2011-2012 sezonunda İtalyan ekibi Lazio'dan 6.750.00 bin avro ve Lorik Cana'nın takasta verilmesi karşılında transfer edilen Fernando Muslera'nın, 2016 yılına kadar Galatasaray ile sözleşmesi bulunuyor.

Webaslan