Bu sezon Galatasaray'dan, Sevilla'ya transfer olan Fernando, İspanyol basınına verdiği röportajda kararından pişman olmadığını söyledi.

"25 YAŞINDA GİBİYİM"

Kendimi çok iyi hissediyorum. 25 yaşında gibiyim. 5-6 yıl daha oynayabilirim. Sevilla'da çok iyi başladık. Tabi ki her maçı kazanamasın ve kaybedeceğin zamanlar da olacak. Barcelona ve Real Madrid'e karşı daha zorlu maçlar oynayacağız ve bu maçları kazanmak için çalışacağız.

"PİŞMAN DEĞİLİM"

Fernando, Galatasaray ile Şampiyonlar Ligi'nde oynama fırsatını kaybetmesine rağmen Sevilla ile La Liga'da oynama şansının kendisinin çok iyi bir fırsat olduğunu söylerken, "La Liga dünyanın en iyi liglerinden biri. Çok büyük bir marka. Üst düzey yıldızlar burada futbol oynuyor. Sevilla'ya gelerek kariyerimde çok önemli adım attım ve iyi bir sezon geçirmeyi umuyorum. Aldığım karardan pişman değilim." ifadelerini kullandı.

Sevilla'ya transferiniz nasıl gerçekleşti?

"Galatasaray'da üst üste 2 şampiyonluk yaşadık. Her şey çok hızlı gelişti ve İspanya La Liga'da oynamak için çok heyecanlıydım. Galatasaray bu teklifi beklemiyordu. Gitmemi istemedi. Sevilla'dan teklif geldiğinde ise kulübe ayrılmak istediğimi söyledim.