Galatasaray’a FIFA’da beklediği ama unuttuğu bir ödeme geldi... milli takımda sakatlanan Christian Luyindama’nın 3 aylık transfer taksidinde denk gelen 262 bin 500 euro, FIFA tarafından Galatasaray’ın hesabına yatırıldı. Luyindama’nın sakatlığını FIFA’nın ''en az sahalarda uzak kalma'' sürecini doldurduğu için futbolun patronunun gelen raporlar doğrultusunda sarı-kırmızılılara ödeme gönderdiği gelen bilgiler arasında.

Galatasaray'da kara listedeki menajerler

Öte yandan Galatasaray’da Başkan Mustafa Cengiz bir süre önce bazı menajerleri kara listeye aldıklarını açıklamıştı. Bu menajerlerin Galatasaray’a hiç para kazandırmadan giden Koray Günther ve Sinan Gümüş'ün menajeri Ersin Akan, Hakan Balta, Yasin Öztekin ve Ahmet Çalık’ın menajeri Ahmet Bulut, Selçuk İnan’ın menajeri Cihan Çiloğlu ve Serdar Aziz’in menajeri Haluk Canatar olduğu bildirildi. 

Galatasaray’ın bu 4 menajerlere toplamda 5 milyon TL’nin üzerinde bir borcu vardı. Yabancı futbolcuların menajerlerinin aksine kendilerine yapılan ödemelerin aşırı derecede geciktirilmesi üzerine UÇK’ya giden bu menajerlerle çalışılmama kararı alındı. O günden sonra da bir daha hiç iş yapılmadı. Radamel Falcao transferinde de Ahmet Bulut mümkün olduğu kadar dışarıda tutuldu.

Kaynak: Fotospor