Son iki sezondur Galatasaray'da kiralık olraka forma giyen Brezilyalı yıldız Felipe Melo için eski kulübü Flamengo'nun devreye girdiği ve Juventus'a 4 milyon euroluk bir teklifte bulunduğu iddia edilmişti.

Brezilya Milli Takımı'nın eski teknik direktörü Mano Menezes'i takımın başına getiren Flamengo'da yönetici Paul Pelaipe, "Fox Sports"a transferle ilgili değerlendirmelerde bulundu. Öncelikle Menezes'le birlikte çalışacakları için çok mutlu olduğunu dile getiren Pelaipe, "Menezes'e çok iyi bir kadro yaratacağız ama Avrupa basınında çıkan bazı transfer haberleri gerçeği yansıtmıyor" ifadelerini kullandı.

Konuşmasının devamında Robinho ve Melo'yu transfer etmek gibi bir durumlarının olmadığını dile getiren Pelaipe özellikle Melo hakkında yaptığı açıklamada, "Melo, bu kulüple özdeşleşmiş büyük Elexbet bir oyuncu ama Flamengo, Melo için herhangi bir teklifte bulunmamıştır. Melo ile ilgili bir planımız yok." diyerek bu iddiaları yalanladı.

Felipe Melo'nun özellikle yakın bir arkadaşının hediye ettiği Flamengo formasıyla sosyal medyada paylaştığı fotoğraflar oldukça konuşulmuştu.

Skorer