Marsilya'da bu sezon gösterdiği performansla kendisini yeniden ispatlayan Rolando'nun avukatı ve temsilcisi önemli açıklamalar yaptı.

Ajansspor'da Özgür Sancar'ın sorularını yanıtlan avukat Jota, "Şu anda gelen tekliflerle ilgili olarak konuşmak istemiyorum. Rolando'nun sadece kalan maçlara konsantre olması gerekiyor. Avrupa Ligi finaline kadar sadece yapması gerekene konsantre oldu. Onun motivasyonunu bozacak hiçbir şeye izin veremem." dedi.

Capo Verdeli menajer, "Atletico'yla yapılacak Avrupa Ligi maçından sonra Rolando, Marsilya'da mı kalıyor; Türkiye'ye mi gidecek karar verecek. Şu anda kimseyle kontakta değilim. Her şeyi sezon sonuna bıraktık." ifadelerini kullandı.

Fernando, Rolando'yu aradı!

Bu arada Galatasaray'ın Brezilyalı futbolcusu Fernando, Porto'da oynadığı dönemlerden arkadaşı olan Rolando'yu arayarak, "Galatasaray'a geleceğin yönünde çıkan haberler doğru mu? Eğer öyleyse seninle aynı takımda oynamaktan mutluluk duyarım." dedi. Rolando'nun ise "Bunlarla menajerim ilgileniyor. Şu anda tek düşündüğüm şey kalan maçlar ve özellikle de Avrupa Ligi finalinde başarılı olmak." dediği öğrenildi.

(AJANSSPOR)