Sol bek sıkıntısını ara transfer döneminde Yuto Nagatomo'yu kiralayarak çözen Cim Bom için bu kez aynı takımda forma giyen başka bir isim daha öne sürüldü. İtalyan menşeili Tutto Mercato Web adlı internet sitesi Milano ekibinde forma giyen Davide Santon'un Sarı Kırmızılı ekibe yakın olduğunu yazdı. Haberde Kwadwo Asamoah transferini büyük ihtimalle bitirdiği belirtilen Inter'in Santon'u gönderme ihtimalinin yüksek olduğu ifade edildi. 27 yaşındaki İtalyan sol bekin sezon içinde yaptığı hatalarla önemli puan kayıplarına sebep olduğu ve bu nedenle takımdan ayrılma ihtimalinin yüksek olduğu yazıldı.

Takımıyla 1 yıl daha mukavelesi bulunan Santon'un, menajeri Claudio Vigorelli aracılığıyla Galatasaray'a önerildiği kaydedildi. 

2015 yazında Newcastle United'dan Inter'e transfer olan Santon, bu sezon takımıyla 15 maçta görev alırken 1 asist yaptı.

Defansın her yerinde oynayabiliyor

Inter'in altyapısında yetiştikten sonra 2011'de 6 aylığına Cesena'ya kiralanan tecrübeli futbolcu, aynu sezonun sonunda Newcastle'a satılmıştı. 4 yıl Newcastle'da oynadıktan sonra Şubat 2015'te Inter'e kiralanan İtalyan oyuncu, aynı yılın sonunda bonservisi alınarak yuvaya geri dönmüştü.

Baş mevkii sol bek olan Santon, görev verilmesi hâlinde 4'lü defansın her yerinde oynayabiliyor.