İdmanda Tolga Ciğerci'den istediği pasları alamayan Fransız yıldızın bu duruma isyan ettiği, tartışmanın kavgaya dönüştüğü belirtildi. Krizin ise soyunma odasının kapısı kilitlenerek büyümeden önlendiği ortaya çıktı.

Gomis'i 6 milyon euro karşılığında Arabistan'a satan Galatasaray, Fatih Terim'in kadroda düşünmediği Tolga Ciğerci'nin sözleşmesini de feshetti. Sarı-kırmızılı takımdan ayrılan bu iki oyuncunun, Fatih Terim'den önce görevde olan Igor Tudor döneminde kavga ettiği öğrenildi. Antrenmanda Tolga'dan istediği pasları alamayan Gomis'in sinirlerine hakim olamadığı, iki oyuncu arasında başlayan tartışmanın bir anda kavgaya dönüştüğü ortaya çıktı.
 
ANTRENMANLARA ÇIKMAYINCA SONUNU HAZIRLADI
 
Bir  türlü sakinleşmeyen ve Tolga'nın arkasından sinirle soyunma odasına yönelen Fransız forvetin, soyunma odasının kapısı kilitlenerek durdurulduğu belirtildi. Tudor'un prensi olan Tolga Ciğerci'nin yıldızı, Fatih Terim'le söndü. Formasını kaybeden Tolga sakatlığını bahane edip idmanlara da çıkmayınca kendi sonunu kendisi hazırlamış oldu.
 
Tolga 2017-18'de Tudor'la 11 lig maçına 11'de başladı. Terim'in görevi devraldığı ikinci yarıda Tolga 7 karşılaşmada şans buldu. Sadece 3'ünde 11'deydi.