Galatasaray'ın yeni teknik direktörü Mustafa Denizli, sarı kırmızılı takımdaki ilk iş gününe fırtına gibi başladı.

Sabah 10.30'da Florya Metin Oktay Tesisleri'nde bir araya gelen Galatasaraylı futbolcular, kısa bir tanışma merasiminin ardından antrenmanın başlamasını bekliyordu. Ancak hiç beklemedikleri bir şey oldu.

Mustafa Denizli, oyuncularını toplantı odasına çağırdı ve, "Futbolcularımla baş başa kalmak istiyorum, onlarla özel konuşacağım" diyerek, geri kalan malzemeci, masör, doktor ve yardımcı antrenörler dahil herkesi dışarı çıkardı. Denizli'nin öncelikle futbolcularından beklentilerini ve kurallarını anlattığı, ardından da onların sıkıntılarını dinlediği öğrenildi.

Antrenman öncesi tüm takımla birlikte toplantı yapan Mustafa Denizli, "Yepyeni bir başlangıç yapacağız, hiçbir şey kaybetmiş değiliz. Hepiniz çok büyük bir camianın fertleri olduğunu unutmayın" dedi.

Ev adreslerini istedi

Denizli, futbolcuların tek tek ev adreslerini istedi. Oyuncularla sürekli iletişim halinde olmak isteyen deneyimli teknik adam, ayrıca beslenme alışkanlıkları konusunda fikir sahibi olmayı hedefliyor. Tesislerdeki yemek listelerini talep eden Denizli, kamplarda ve antrenman sonrası yemeklerdeki menü tercihlerini belirleyecek. Masörler ile bire bir konuşan tecrübeli teknik adam, tesis çalışanlarının da listesini istedi.
 
Denizli'ye takım analizi ile ilgili de bilgiler veriliyor. Özellikle futbol direktörü Cenk Ergün ve analiz ekibi, sarı kırmızılıların sezon boyunca yaptığı antrenmanlardan, maçlardaki istatistiklere kadar tüm konularda Denizli'ye destek oluyor. Mustafa Denizli, oyuncuların fiziksel performans ölçümlerini de inceleyerek yeni bir çalışma programı belirleyecek.
 
İmza töreninde basın ile daha sonra bir araya geleceğini ifade eden Denizli, fikir değiştirerek sarı kırmızılı oyuncular ile Kasımpaşa maçına kadar yalnız kalmak istedi. Zorlu maça kadar motivasyonu arttırmak isteyen tecrübeli teknik adam, oyuncularından geçmişi unutup yeni döneme sıfırdan başlayacaklarını anlatacak. 


Kaynak: Hürriyet / NTV Spor