Göreve aday olan Dursun Özbek de, Eşref Hamamcıoğlu da, futbolda yeniden başarılara ulaşmak adına önemli değişimlere imza atacak.

SENSIBILE DE YOLCU

Hürriyet'ten Ali Naci Küçük'ün haberine göre, bu doğrultuda sarı kırmızılılarda yolların ayrılacağı tek isim Domenec Torrent ile ekibi olmayacak. Hem Özbek hem de Hamamcıoğlu, sportif direktör Pasquale Sensibile ile de çalışmayacak. Galatasaray’ın başarıya ulaşması adına da Türkiye’ye ve sarı kırmızılı camiaya, Futbol iklimimize yabancı olduğu görüşünün öne çıktığı Sensibile ile haziran ayında yollar ayrılacak.

Rasim Ozan Kütahyalı'dan sert yorumlar: "Paralı köpekler..." Rasim Ozan Kütahyalı'dan sert yorumlar: "Paralı köpekler..."

CENK ERGÜN'Ü 2 ADAY DA İSTİYOR

Eşref Hamamcıoğlu’nun yanı sıra başkan adayı Dursun Özbek’in de seçimi kazanması halinde Galatasaray’ı, camiayı, ligi rakipleri, Avrupa futbol dünyasını çok iyi tanıması nedeniyle Cenk Ergün ile çalışmayı düşündüğü ortaya çıktı.

HAMAMCIOĞLU DA YERLİ HOCAYA SICAK

Eşref Hamamcıoğlu ise Rudi Garcia ve Bruno Genesio isimlerini gündeminde tutsa da yerli olarak Okan Buruk fikrini olasılıkları arasına aldığı öğrenildi.

150 MİLYON TL'LİK AYRILIK

Galatasaray’da sezonun sona ermesi ile birlikte 7 futbolcunun sözleşmesi bitti. Sarı kırmızılı kulüpte 3’ü kiralık toplam 7 futbolcunun vedası ile birlikte kulüp ciddi bir maliyetten de kurtuldu. Galatasaray’ın en yüksek maliyetli oyuncusu Sofiane Feghouli ile Ryan Babel’in ayrılığı takım bütçesinin tam 100 milyon TL aşağı inmesini sağladı. İki futbolcu ile birlikte kiralık gelen Halil ve yarım sezonluğuna alınan Erick Pulgar ile Inaki Pena’nın da kontratları son buldu. Arda Turan ve Fatih Öztürk’ün de sözleşmeleri biterken Cimbom, kontratı biten 7 futbolcudan 4 yabancıya 7.5 milyon Euro, 3 yerli isme ise 20.5 milyon olmak üzere bu sezon toplam 146 milyon 425 bin TL para ödedi.

(Hürriyet / Ali Naci Küçük)