Galatasaray ürünlerinin kayda geçmeden hediye edilmesi ve Fatih Terim'in ekibinden bir ismin savcılığa verilmesini soran Ertem Şener'e açıklamalarda bulunan Tanrıverdi, "İçimizden geçmeye çalışıyorlar, biz Galatasaray olarak dik durup her şeye karşı dik kaldığımız için, dik kalmaya devam edeceğimiz için de bunu söyleyen arkadaşımıza teşekkür ediyorum. (Bışar Özbey'in konuşmasına ithafen) Biz çiğ yemiş olsak, konuşamayacak olsak susup otururuz. Susmak elzem olduğu için, kibarlık olduğu için aslında sustuk. Bugün de o yönetici kimse buraya bağlansın. Bir takım araştırmalarımız var. Dün Oğuz'a da söyledim, 'Biz bu kadar basının önünde hesap veremeyeceksek meze olamayız' dedim. Soruşturuyorum" ifadelerini kullandı.

Terim'in ekibinden bir kişinin savcılığa verilip verilmediği sorusuna açıklık getiren Tanrıverdi, "Bir kişi savcılığa vermedik. Biz isim olarak kimseyi savcılığa vermedik ama her türlü girişimlerimiz oldu. Florya'da depodan sorumlu arkadaşlarımız çıksın burada beraber konuşalım. Biz bu depoları çok dağınık olduğu için Burak Elmas'ın da emriyle, aldık. Fatih hocadan bu konuda izin istedik çünkü bizim Florya'da her zaman için Fatih hocamız vardır, vazgeçilmezdir. Bizden önceki dönemde internet sitelerine onlarca Galatasaray ürünleri satılıyor. Biz bunu araştırırken tabii ki hırsızı da arayacağız. 25 milyonun alın terinden bahsediyoruz. Biz hiç isim konuşmadık, isim konuşmayacağız" açıklamalarında bulundu.

"Tek tek dopaları sayıyoruz"

Açıklamalarına devam eden Tanrıverdi, "Bizden önceki yönetimlerde denetim mekanizmalarının olmadığını tespit ettiğimizi söyledik arkadaşlara. Ve burada bir sistematik denetim kontrolünün gerekli olduğunu söyledik arkadaşlara. Ve artık lisanslı ürünlerimizin, sokaklarda çalınıp satılmasını istemediğini söyledik" dedi.

"Fatih Terim bunun sorumlusu mudur?"

Bışar Özbey'in, "Fatih Terim Galatasaray'da teknik direktör ise Florya'nın sorumlusudur. Bunu hepimiz biliyoruz ve size şunu sormak istiyor, 'Fatih Terim bunun sorumlusu mudur?'" sorusuna yanıt veren Tanrıverdi, "Fatih hoca futbolun sorumlusudur, futbolun. Gerisi biz ve atadığımız Florya'daki yetkililerdir. Buna da biz demeyelim bizden önceki yöneticiler. Biz burada olduğumuz sürece 25 milyon taraftarın, tüğü bitmemiş insanların emeğine sahip çıkacağız. Fatih hocayı buraya karıştırmayın bile" ifadelerini kullandı.

(TV100)