Galatasaray Başkan Adaylarından Metin Öztürk'ten çok önemli bir hamle geldi. 

Levent Nazifoğlu, Metin Öztürk ekibine katıldı

Sarı-kırmızılı kulübün eski futbolcusu olan ve daha önce de Sportif A.Ş'de görev yapan Levent Nazifoğlu, Metin Öztürk ekibine katıldı.

Tek yetkili isim olacak

Muslera ve Torreira'nın yeni maaşı belli oldu Muslera ve Torreira'nın yeni maaşı belli oldu

Öztürk başkan olursa Nazifoğlu Sportif A.Ş'de görev yapacak ve futbolda tek yetkili isim olacak.

Levent Nazifoğlu Kimdir?

Trabzon'da 27.04.1964 tarihinde doğan Levent Nazifoğlu, sırasıyla Şişli Lisesi, M. S. American University Business Management bölümünü bitirdi. 1978 - 1988 yılları arasında Galatasaray Spor Kulübü´nde amatör ve profesyonel olarak futbol oynadı. 1996 - 1999 yılları arasında Galatasaray Spor Kulübü Profesyonel Futbol Şubesi´nde çeşitli kademelerde görev aldı. Bu dönem içinde 1997 - 1998 sezonunda Ali Sami Yen Stadı Genel Koordinatörü olarak çalıştı. 2000 yılında Galatasaraylı Sporcular Derneği Yönetim Kurulu´na girdi ve  2002 yılına kadar bu görevde kaldı. 2007 yılında Bulgaristan´ın en büyük kulüplerinden biri olan Lokomotiv Plovdiv futbol takımını satın aldı ve başkanlık görevini üstlendi. 2010 yılında kabul edilen Galatasaray Spor Kulübü yeni tüzüğünü hazırlayan komitede bulundu. Levent Nazifoğlu´nun Türkiye´nin yanı sıra Bulgaristan ile Kosova´da inşaat ve turizm alanlarında yatırımları bulunuyor.

İngilizce ve Bulgarca bilen Levent Nazifoğlu evli ve 2 çocuk babasıdır. Galatasaray Spor Kulübü Genel Kurul Üyesidir (8164)

Kaynak: Ajansspor