Başkan Dursun Özbek yeni sezonda Florya'yı sportif direktör unvanıyla bir futbol aklına emanet etmek istiyor. Bu isim hem takım ve yönetim arasında köprü vazifesi görecek hem de transferde tam yetkili olacak. Böylece Igor Tudor'un omzundaki yük de azaltılacak. Alınan bilgilere göre yönetimin ilk hedefi Thomas Schaaf... Son olarak 2015 yılında Hannover'deki teknik adamlık görevinden ayrılan 55 yaşındaki Alman hoca 2 yıldır takım çalıştırmıyor... Sarı-Kırmızılı yönetim ayrıca Schaaf'ın vatandaşları Armin Veh ve Bruno Labbadia ile de yakından ilgileniyor.

TUDOR, İTALYANLAR'LA İYİ ANLAŞIR!
Başkan Dursun Özbek, futbol kariyerinin büyük kısmını Çizme'de geçiren Tudor'un iyi anlaşabileceğini düşündüğü İtalyan futbol adamlarını da listeye aldı. Bu isimler arasında ön plana çıkan teknik adam ise Francesco Guidolin... Son olarak Swansea'yi çalıştıran Guidolin; Udinese, Granada ve Watford'ta ise sportif direktörlük görevini yürüttü. Yönetimin diğer İtalyan adaylarının ise Alberto Malesani ve Delio Rossi olduğu öğrenildi. Sarı-Kırmızılılar en kısa zamanda son kararını verecek.

YÖNETİMİN İLK SIRASINDA SAMMER VARDI AMA...
Galatasaray yönetiminin aslında sportif direktörlük için ilk sırada ünlü Alman futbol adamı Matthias Sammer'i düşündüğü öğrenildi. Fakat beyninde yaşadığı bir sorun nedeniyle B.Münih'teki görevine ara veren Sammer'in bir süre daha çalışamayacak olması bu projeyi rafa kaldırdı..