FLORYA'DA GÖRÜŞME

Galatasaraylı taraftarların buluşma noktası Webaslan.com'un ulaştığı bilgilere göre Oğulcan'ın babası geçtiğimiz gün Florya'da Fatih Terim ile özel bir görüşme yaparken transfer için şartlar konuşuldu.

Amatör sözleşmesi olması ve milli takım oyuncusu olması sebebiyle yurtdışından Oğulcan'a ilginin arttığı da gelen bilgiler arasında.

INTER, NORWICH, AJAX, PARMA

Önceki gün İtalyan basınında Oğulcan'ın adı Inter ile yan yana yazılırken, Norwich, Ajax ve Parma ile bonus veren siteler birkaç takımın daha temaslarının olduğu öğrenildi.

Bursaspor'da 300 bin liralık yetiştirme bedeli nedeniyle profesyonel sözleşme yapmadığı genç golcüsü Oğulcan 6 ay sonra sadece yetiştirme parası ödenerek bir başka takıma transfer olabilir.

Yeşil-beyazlı takımda yöneticilerin Oğulcan'ın takımda kalması için ikna etmeye çalıştığı oyuncunun ilk tercihinin ise yurtdışı olduğu belirtildi.

Oğulcan futbol otoritelerinde "Geleceğin Ibrahimovic'i" olarak adlandırılıyor. 1996 doğumlu 17 yaşındaki isim Bahçelerüstü Spor'un ardından, Ankaraspor'da futbol eğitimini tamamlarken, 2011'de Bursaspor altyapısına katılmıştı. Oğulcan 16 yaşındayken Bursa A takımına yükseldi.

Oğulcan, 18 Yaşaltı Milli Takım'da kaptanlık yapıyor.

Webaslan