DHA'nın haberine göre, hastane yönetiminin Erkan Koyuncu'nun kardeşi ve yakınlarına son durumu bildirdiği ve acı haberi alan yakınlarının gözyaşı döktüğü görülürken, olayın başından beri yakından ilgilenen Galatasaray yöneticisi Mehmet Karlı ise hastane dışına çıkarak, "Maalesef hayata döndürülemedi. Allah rahmet eylesin. Yaklaşık 2 saattir kalp masajı yapılıyordu ama olmadı" diyerek üzüntüsünü dile getirdi.

Galatasaray Florya Metin Oktay Tesisleri'ne sabah antrenmanını takip etmek üzere gelen gazetecilerden Sabah Gazetesi Foto Muhabiri Erkan Koyuncu, tesisin demir kapısına sıkışarak feci bir kaza geçirmiş ve ilk müdahalelerin ardından ambulansla hastaneye kaldırılmıştı.

Erkan Koyuncu, Bakırköy Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tüm çabalara rağmen kurtulamadı.

GALATASARAYLI FUTBOLCULAR DA YAŞANANLARI BÜYÜK ÜZÜNTÜ İLE İZLEDİ, ANTRENMAN İPTAL EDİLDİ

Doktorların müdahalesini Galatasaraylı futbolcular da endişeli gözlerle izledi.

Galatasaray'ın Brezilyalı oyuncusu Felipe Mello, Selçuk İnan, Semih ve kaleci antrenörü Cláudio Taffarel, Koyuncu'nun başından bir an olsun ayrılmadı. Yaralı foto muhabiri tesislere gelen ambulansla hastaneye kaldırılırken, takımın antrenmanı da yaşanan talihsiz kaza nedeniyle iptal edildi. Çok kan kaybeden Erkan Koyuncu'nun durumunun ağır olduğu ve hayati tehlikesinin sürdüğü belirtildi.

Bu video Adobe Flash Player'ın son sürümünü gerektirmektedir.

Adobe Flash Player'ın son sürümünü indirin.