GÜNLERCE Mancini-Prandelli değişimi ile uğraşan, ardından Olcan Adın dışında bomba transfer yapamadığı için eleştirilen, hazırlık maçlarında da iyi görüntü vermeyen G.Saray, F.Bahçe'deki kaos ortamı sonrasında adeta huzur buldu. Ersun Yanal'ın gidip İsmail Kartal'ın gelmesi sürecinde yaşanan bomba olaylar Aslan'ı daha çok motive ederken her ne kadar "Ezeli rakibimizin durumu bizi ilgindirmiyor" söylemleri dile getirilse de Süper Kupa finali öncesi sunulan huzur ve bütünleşme fotoğrafı dikkat çekti.


YÖNETİM-TAKIM EL ELE

Rakibinin kaotik durumundan mutlu olmasa da umutlanan Aslan'da yönetim Florya'da yönetim kurulu toplantısı yaptı. Florya'da bir yılda denk gelen yönetimin dün buraya alınması manidardı. Yine Prandelli, yönetimin geldiği gün 2 maç birden oynatırken şölen havası vardı. Tabii asıl ince mesaj barbekü ile verildi. Basına idman maçları ve barbüküyü son saniyede açan G.Saray, futbolcu-yönetim kurulu kaynaşması ile Süper Kupa derbisi öncesi moral buldu.

PRANDELLİ MOTİVE EDİYOR

25 Ağustos'ta Manisa'da oynanacak Süper Kupa finalinde F.Bahçe'yi yenmek isteyen Cesare Prandelli de kupaya ayrı bir önem veriyor. Takımı her gün 4. yıldız ve bunun ilk ayağı olan Süper Kupa'ya motive eden İtalyan Hoca, kupayı almaları halinde ezeli rakiplerine karşı önemli bir moral vuracaklarını ve lige iyi bir havayla gireceklerini belirtiyor.

(Akşam)