Galatasaray’da Burak Yılmaz’ın huzursuzluğunun perde arkasında 2.3 milyon euroluk ücretine zam yapılmaması gösterilirken, sarı-kırmızılı takımda gençler hariç hiçbir oyuncunun ücretinde iyileştirme olmadığı belirlendi

Teknik Direktör Fatih Terim’in göreve gelmesinden sonra sadece o dönem 18’e bile girmekte zorlanan ama ilerleyen haftalarla beraber 11’in vazgeçilmezleri olan Emre Çolak ve Semih Kaya’nın ücretlerine zam yapıldığı
öğrenildi. Geçen sezon da genç file bekçisi Eray İşcan’ın 2 bin TL’lik aylığında yine iyileştirmeye gidildiği belirtildi.

Kazançlar aynı kaldı

Buna karşın iki sezondur Galatasaray formasıyla olağanüstü bir çizgi tutturan Selçuk İnan ve kaleci Muslera’nın 2 milyon euroluk yıllık kazançlarının aynı kaldığı, yine önceki sezon büyük katkı sağlayan Elmander’in de 1.8 milyon euroluk ücretine zam yapılmadığı belirlendi.

Galatasaray Yönetimi de, Burak Yılmaz’a zammın söz konusu olmayacağını tekrarladı. Oyuncuların yabancı para ile anlaşma yaptığını ve bu yüzden casino siteleri mağdur olmadıklarını da belirten sarı-kırmızılılar, özellikle Selçuk ve Muslera örneğini vererek hiçbir oyuncu ile kontratı dışında yeni bir mukavele yapılmayacağını belirtiler.

Skorer