Mustafa Kapı... Milli Takım forma tanıtımının en dikkat çeken ismi oldu. Kendisi Galatasaray ve Milli Takımların gelecekte büyük umutlar beslediği bir isim.

Bu sezon Galatasaray U17 takımında forma giyiyor. 16 yaşındaki futbolcu orta sahasının ortasında 10 numaralı formayı giyiyor. Kapı bu sezon performansı ile de takımını sırtlayan isimlerden.

Fenerbahçe ile son oynadıkları karşılaşmayı Galatasaray 5-1 gibi farklı skorla kazanırken Mustafa attığı 1 gol ve yaptığı 2 asistle maça damga vuran isim oldu.

Mustafa U17 Ligi'nin de en dikkat çeken ismi. 24 maçta 15 gol attı ve 17 asist yaptı. Genç orta saha geçen sezon da 22 maçta 18 gol atmayı başarmıştı. 

2020 yılına kadar Galatasaray ile profesyonel sözleşmesi bulunan Mustafa Kapı 2013 yılında Denizlispor alt yapısından transfer edilmişti.

Mustafa Kapı 14 yaşından itibaren zaman zaman Galatasaray A takımı ile idmanlara çıkıyor.

Geçen sezon Hollandalı Teknik direktör Jan olde Riekerink döneminde Milli maçlar sebebiyle liglere verilen arada Galatasaray, Bulgaristan temsilcisi Levski Sofya ile hazırlık maçında karşı karşıya gelmişti. 2002 doğumlu Mustafa Kapı bu karşılaşmada Galatasaray Futbol A Takımı ile maça çıkan en genç isim olmuştu.

Fanatik