FORMALAR DEĞİŞSİN ŞAMPİYON
“Öncelikle Galatasaray'ı Başakşehir ile yarışacak bir takım olarak görüyorum, o da Galatasaray olduğu için. Formaları değiştir, Galatasaray şampiyon derim"

BAŞARILI HAMLELER
"Fatih hocanın Carvalho, Pato ve Tetteh transferlerini istiyor olması, Galatasaray'ın izleme komitesinin başarılı olduğunu gösteriyor."

ÇİN'DEKİ İSTATİSTİKLER...
"Demba Ba Galatasaray’ı çok istedi ama Fatih Terim; Pato, Tetteh ve Alan’ı istiyor. Form durumlarını bilmiyoruz. Çin’deki istatistikler burada işlemeyebilir. Semih Kaya’yı da biliyoruz ama 2-3 maç seyretmekle olmuyor bu işler."

TARAFTAR KIZINCA GİTTİLER
"Galatasaray’ın transfer komitesinin son dönemlerde Türkiye’nin en iyilerinden gibi görünmesi tek güvence durumunda. Taraftar, ‘Nerede forvet?’ diye sorunca Abdurrahim Albayrak hemen yurtdışına gitti."

BELHANDA SATILABİLİR
"Alan için ilk başta bonservisi yok dendi. Bu oyuncu için aracı olan kişinin bonservisinin olup olmadığını bilmemesi ilginç. Bunu bilmeyen adamla bir daha çalışır mıyım? Burada esas haber; Alan, Pato ve Tetteh’in aynı anda istenmesi. O zaman Belhanda da satılabilir."

İSTİFA GETİREBİLİRDİ
Fatih Hoca, Gomis’i istemiyordu. Başka bir söylentiye göre de Gomis kalmak istemedi. Gomis, geçen sezon takımı şampiyon yapan isimdi. Başka bir sezon olsa Fatih Hoca, forvet transfer edilmese istifa edebilirdi. 20 sene önce olabilirdi. Fatih Hoca da çok kuvvetli. Bazı dönemler çok eleştirildi. Galatasaray taraftarı için bir dönem Ergin Ataman en güçlü figürdü. Şimdi en güçlü figür, Fatih Terim.

Webaslan