DEVRE ARASI İSTEMİŞTİ

İsviçre formasıyla 2016 Avrupa Şampiyonası’nda piyasasını yükselteceği öngörülen oyuncu için Cim Bom da elini çabuk tutacak. Sarı-Kırmızılılar, devre arasında istediği, ancak parada anlaşamadığı Kasımpaşa’nın kapısını bu kez farklı bir paketle çalacak. UEFA kriterleri sebebiyle çıtayı çok yükseltemeyen Aslan’ın kozu, kadrosundaki yıldızlar olacak. Galatasaray’ın bir miktar paraya ek olarak 2-3 oyuncusunu gözden çıkarabileceği gelen haberler arasında.

YÖNETİM, HEMFİKİR ÇÜNKÜ...

Burak’ın Çin’e gitmesinden, Sinan Gümüş’ün sakatlanmasından sonra forvet hattında sadece Umut vePodolski ile mücadele eden Aslan’da yönetim Eren isminde hemfikir. Oyuncunun hem ligi tanıyor olması hem de maliyetinin diğer isimlere oranla daha uygun olması Sarı- Kırmızılılar’ın tercih sebebi.

2016’DA UÇABİLİR

Sakatlık sürecini atlattıktan sonra çok iyi bir geri dönüşe imza atan Eren Derdiyok, bu sezon Kasımpaşa formasıyla 23 maçta 10 gol 3 asistlik bir performans ortaya koydu. İsviçre Milli Takımı’nın 2016 Avrupa Şampiyonası kadrosunda olmasına kesin gözüyle bakılan başarılı futbolcunun bu durumda yurt dışından da çok ciddi talipleri olabilir. O nedenle devler, işi Haziran’dan önce bitirmek istiyor.