Son dönemde Galatasaray'da yaşanan üst üste olaylar nedeniyle zor durumda olan yönetim, transferde atağa geçerek taraftarın gönlünü almak istiyor. Başkan Özbek ve kurmayları, transferde hareketlenmek için Fransa’da düzenlenen Avrupa Futbol Şampiyonası’nın bitmesini bekliyor. Sarı-kırmızılı idarecileri bu düşünceye yönelten en büyük sebep ise turnuvanın en önemli sürprizine imza atan Galler oldu.

Riekerink çok istiyor

Akhisar'ın forveti Hugo Rodallega’yı, Teknik Direktör Jan Olde Riekerink’in isteğiyle geri plana iten, Brezilyalı forvet Willian Jose için ise henüz mutlu sona ulaşamayan Cim-Bom, aradığı golcüyü gökte ararken turnuvuda buldu ve gözüne kestirdi.

Galler’in turnuvanın favorilerinden Belçika’yı 3-1 devirerek yarı finale kaldığı maçı televizyondan izleyen Teknik Direktör Riekerink’in galibiyeti getiren golü atan Robson Kanu’yu çok beğendiği ve transfer edilmesi için yönetime talimatta bulunduğu ortaya çıktı.

İngiltere Championship’te yıllardır top koşturan 27 yaşındaki futbolcunun serbest oyuncu statüsünde olması da, Galatasaray’ın iştahını kabarttı.

Talibi fazla

EURO 2016’daki performansı sonrası birçok teklif alan Robson Kanu’nun menajeriyle temas kuran Sarı-kırmızılı yetkililer turnuva sonrası için randevu aldı. Aslan, İngiltere Premier Lig’de forma giymek isteyen Galli golcüyü bonservisi olmadığı için iyi bir ücret vererek ikna etmenin planlarını yapıyor.