Galatasaray'da şampiyonluk yarışında liderliğin ele geçirilmesinin yanında transfer iddialarının da ardı arkası kesilmiyor. Sarı kırmızılıların sezon sonunda Bayern Münih'den ayrılacağı açıklanan Franck Ribery ile ilgilendiği öne sürülmüştü. Fransız futbolcu geleceğine dair Alman basınına açıklama yaptı.

Bundesliga ekiplerinden Bayern Münih ile sözleşmesi sezon sonunda sona erecek olan Franck Ribery ile ilgili transfer iddiası ortaya atıldı. Bild'in haberine göre Ribery için eski kulübü Galatasaray devrede. Fransız futbolcu ise yaptığı açıklamada, "Transferim için henüz karar vermedim. Ne yapacağımı ve nerede futbol oynayacağımı bilmiyorum" dedi.

ALMANLAR RİBERY - GALATASARAY TRANSFERİNİ AÇIKLADI

Sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan Ribery'ye Katar dışında Suudi Arabistan ve Avustralya'dan da teklif geldiği yazılırken, Alman Bild gazetesi ise yine Avrupa'dan talipleri olduğunu söylediği Ribery ile ilgilenen kulüpler arasında Fransız yıldızın eski takımı Galatasaray olduğunu da yazdı. Sezon sonunda Galatasaray'ın da Ribery'ye teklif yapması bekleniyor.

(Futbol Arena)