Fransa basını, Beijing Renhe ile kiralık sözleşmesi Ocak'ta bitecek olan Kamerunlu forvet Moukandjo'nun Galatasaray'dan teklif aldığını yazdı.

Birçok isimle masaya oturmasına rağmen forvet transferi yapamayan ve büyük bir hayal kırıklığı yaşayan Galatasaray'da gözler ocak ayına çevrilmiş durumda.

ŞU ANDA KİRALIK

Sarı-Kırmızılılar'la ilgili dış basın kaynaklı transfer iddialı şimdiden başladı... Fransız basını, kariyerini Çin'de sürdüren Benjamin Moukandjo'nun Galatasaray'dan teklif aldığını yazdı. Bonservisi Jiangsu Suning'ta olan ve Beijing Renhe'de kiralık olarak forma giyen Kamerunlu forvetin sözleşmesi Ocak ayında sona erecek.

SENEYE SERBEST

Galatasaray'ın Moukandjo'nun menajeriyle temasa geçtiğini yazan Fransız basını, 29 yaşındaki forvetin Jiangsu Suning ile sözleşmesinin de 2019 Haziran'da biteceğini, bu nedenle transferin gerçekleşme ihtimalinin yüksek oldugunu belirtti.

ÇOK SURATLİ

2017'de Lorient'ten 5.5 milyon Euro'ya Jiangsu Suning'e transfer olan Benjamin Moukandjo forvetin yanı sıra her iki kanatta da oynuyor. Sürati ve güçlü fiziği ile tanınıyor.

BU SEZON 13 MAÇTA 6 GOL ATTI

Benjamin Moukandjo kiralık olarak formasını giydiği Beijing Rehne ile bu sezon Çin Ligi'nde 13 maçta forma giydi. 6 gol atıp 2 de asist yapan Kamerunlu forvet başarılı bir performans sergiledi. Moukandjo milli takımda ise 45 maçta oynarken, rakip ağları 7 kez havalandırdı.