Galatasaray'ın yeni transferi Gomis, Fransa'da katıldığı televizyon programında samimi açıklamalarda bulundu. Spor Toto Süper Lig'de ilk 3 maçta 4 gol atan ve sergilediği performansın yanı sıra sempatik tavırlarıyla kısa sürede taraftarların sevgilisi olan Gomis katıldığı programda son derece önemli itiraflarda bulundu. 

Galatasaray'ın yeni transferi Gomis'in TV programında açıklamaları

Galatasaray'ın bu sezon başında kadrosuna kattığı ve sergilediğ performansın yanı sıra attığı gollerle kısa sürede taraftarların sevgilisi olan Gomis, Fransa'da katıldığı TV programında soruları yanıtladı. 
Gomis'e program sırasında Türkiye'deki futbol ortamı, atmosfer ve diğer takımlar soruldu. Golcü futbolcuya bunun yanı sıra Galatasaray'ın ezeli rakipleri Fenerbahçe ve Beşiktaş ile ilgili yöneltilen soruda, "Bir gün Fenerbahçe veya Beşiktaş forması giyer misiniz?" ifadelerini kullandı. Gomis ise "Benim renklerim sarı kırmızı. Burada çok mutluyum." yanıtını verdi. 

"HEDEFİMİZ ŞAMPİYONLUK"

Türkiye zorlu bir lig. Burada Avrupa seviyesinde olan 4 takım var diyebilirim. Bizim hedefimiz Şampiyon olup Şampiyonlar Ligi'ne katılmak olacaktır. Şu anda iyi gidiyoruz ve takım olarak güzel bir uyum sağladık. Bunu devam ettirmek istiyoruz.

"TÜRK TARAFTARLAR"

"Türk taraftarları hayatımda gördüğüm en ateşli, en deli ve saygılı taraftarlar. Sizden sadece formanızı terletmenizi bekliyorlar."