Ay yıldızlılar Fransa karşısında puan ya da puanlar alarak H grubunda liderliğini sürdürmek ve avantajını korumak istiyor.Fransa Türkiye maçı CANLI İZLE canlı yayın TRT 1 İZLE  Fransa Türkiye maçı canlı izle linki ve tüm detaylar haberimizde. Fransa Türkiye maçı için nefesler tutuldu… A Milli Takımımız H grubunda çok kritik bir deplasmanda puan arıyor. Arnavutluk’u Kadıköy’de 1-0 mağlup ederek 18 puanla liderliğini sürdüren milliler zorlu Fransa deplasmanında da mutlu ayrılarak avantajını korumak peşinde. Kendi sahamızda ilk maçta 2-0 mağlup ettiğimiz Fransa’yı deplasmanda da mağlup edebilirsek çok büyük bir avantaj yakalayacağız. EURO 2020 yolunda son dünya şampiyonu ile oynayacağımız kritik maçı SKOR’dan canlı olarak dakika dakika takip edebilirsiniz.

FRANSA TÜRKİYE MAÇI SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA?

Fransa-Türkiye maçı 14 Ekim Pazartesi akşamı oynanacak. Saat 21:45’te başlayacak mücadele TRT 1 kanalından canlı olarak yayınlanacak.

İŞTE İLK 11’LER:

Fransa: Mandanda, Pavard, Varane, Lenglet, Hernandez, Tolisso, Matuidi, Sissoko, Griezmann, Coman, Ben Yedder

Türkiye: Mert, Zeki, Çağlar, Merih, Umut, Mahmut, Ozan, Okay, Kenan, İrfan Can, Burak Yılmaz

Yedekler: Sinan Bolat, Uğurcan Çakır, Emre, Ömer Bayram, Cenk Tosun, Hakan Çalhanoğlu, Yusuf Yazıcı, Ozan Tufan, Enes Ünal, Nazım Sangare, Deniz Türüç, Kaan Ayhan