Aslan, sözleşme uzatmayacağı Belhanda’nın yerine oyuncu arıyor. Adaylar arasında dikkat çeken isim Julian Draxler. PSG Sportif Direktörü Leonardo, “Durumun nasıl olduğunu göreceğiz. Biraz daha az konuşuyoruz, ama aynı zamanda önümüze bakacağız. Çünkü o zaten durumunu açıklığa kavuşturmamız gereken bir oyuncu. Ne yazık ki son sezonlarda daha az fırsat bulsa bile önemli bir oyuncu.'' dedi.

Leonardo’nın, France Bleu'ya yaptığı bu açıklamanın ardından L'Equipe'in şaşırtıcı bir iddia geldi. Alman oyuncunun önümüzdeki Haziran ayında sözleşmesinin sonunda PSG'den ayrılacağını yazdı. Juventus’un Draxler’in transferindeki en iddialı takım olduğunu iddia etti. 

İLK HAMLE GALATASARAY'DAN

Le 10 Sports ise Draxler’i Juventus’un düşündüğünü ancak ilk resmi hamlenin Galatasaray’dan geldiğini okuyucularına duyurdu.

TÜRKİYE'DE OYNARIM

PSG'nin Alman yıldızı Julian Draxler, Türkiye'de oynamayı istediğini söylemişti. Milli maç öncesi Hürriyet'in sorularını yanıtlayan, "Türkiye'de oynamayı er ya da geç düşünebilirim. İstanbul'da bir kulüple anlaşırsam benim için güzel bir hayat tecrübesi olur. O nedenle Türkiye'de oynamayı ihtimal dışı görmüyorum. Bir süre İstanbul'da yaşamayı çok isterim" ifadesini kullanmıştı.

(Fotomaç)