L'Equipe'in 2014'te gerçekleşmesini istedikleri rüya haberleri bölümünde uzun süredir konuşulan Drogba'nın Marsilya dönüşünün, Galatasaray ile sözleşmesinin bitimi olan 2014 yılının yazında gerçekleşebileceği belirtilirken, Fildişili yıldızın daha önce söylediği ''Bir gün Marsilya'ya geri dönmekten memnuniyet duyarım'' sözlerine yer verildi. Didier Drogba, 2003-2004 sezonunda Marsilya forması giymiş ve sezon sonunda Temmz ayında 24 milyon pound karşılığında Chelsea'ye transfer olmuştu.

Ayrıca L'Equipe gazetesi resmi twitter hesabından da bu haberi okuyucularına Drogba'nın Marsilya formalı fotoğrafı ve ''Didier Drogba 22 Temmez 2014'te Marsilya'ya döner. Chelsea'ye transferinden 10 yıl sonra'' mesajıyla duyurdu.

View image on Twitter

İSTEDİĞİ KULÜPLE GÖRÜŞEBİLİR

Galatasaray'a 2012-2013 sezonunun ortasında transfer edilen Didier Drogba'nın 2014 Haziran'ında bitecek olan sözleşmesi için Galatasatay yönetiminin de çalışmalarını sürdürdüğü biliniyor. Sözleşmesi gereği artık istediği kulüple görüşme hakkı olan Didier Drogba için Ünal Aysal'ın da yoğun çaba sarf ettiği ve yıldız ismi takımdan tutmak istediği biliniyor.

Galatasaray başkanı Ünal Aysal geçtiğimiz günlerde Didier Drogba ile görüşüp, yeni sözleşme hakkında görüş alış verişinde bulunmuştu.


Webaslan