FELIPE MELO 

Bugün Melo'nun, Sneijder'in veya Drogba'nın değil Galatasaray'ın maçıydı. Başta Burak üzere herkesi tebrik ediyorum. Şampiyonlar Ligi'ndeki ilk golümü attım. Takım olarak güzel bir galibiyet aldık. Real Madrid'e karşı da Fatih Terim önderliğinde ilk yarım saatte baskılı oynamıştık. Ama ilk 30 dakikada gol atamamıştık. Bugün de yine çok baskılı oynadık. O gün ilk 30 dakikada gol atabilseydik daha farklı olabilirdi. 

WESLEY SNEIJDER 

Bugün takım olarak çok iyiydik. 2. yarıda işidaha erken bitirmeliydik. Her maçta daha da üzerine koyarak devam ediyorum. G.Saray'ın fiziksel olarak üst düzeyde olması benim de performansımı artırıyor. 

EBOUE 

Her maçta daha da üzerine koyarak devam ediyorum. G.Saray'ın fiziksel olarak üst düzeyde olması benim de performansımı artırıyor. Takım arkadaşlarımızla güzel bir galibiyet aldık. Benim yaptığım asistlerden de önemlisi takım halinde çok iyiydik. 

BURAK YILMAZ 

Bütün taraftarlarımıza ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Hepsinden Allah razı olsun... Tüm takım arkadaşlarımı, taraftarlarımızı ve tüm camiayı kutluyorum. Böyle maçlar özgüvenimizi yerine getiriyor. Bu ara gol atmak nasip olmuyor. Allah nasip ederse attığım günler de gelecek. Ben çabalamaktan hiç vazgeçmeyeceğim.