Maç yoğunluğunun ardından milli maç arasını dinlenmek için fırsat olarak gören oyuncular, İtalyan teknik adamın günde çift idman ve sert tempolu çalışmalarıyla şaşkına uğrarken Mancini prim olarak takımına dinlenme arası verdi.

A2 takım ile yapılan maçta yedek ağırlıklı oyuncularının istediği gibi bir performans ortaya koyması ile birlikte yüzü gülen Mancini, oyuncularına 1 değil 1.5 günlük izin verdi... Bu ufak detayın ise prim olduğu ortaya çıktı. Geldiği günden itibaren sabah idmanlarını 11.00’den 10.00’a çeken Mancini, Terim döneminde akşam 18.00’de olan akşam çalışmalarını da 15.00’e aldı... Kondisyon eksiklerini kapatmak için yoğun bir program uygulatan Mancini, oyuncularının da pestilini çıkarırken primi de dinlenme üzerine yaptı...

Takımına önceki gün yapılan idmanın ardından 1.5 gün izin veren İtalyan çalıştırıcı, bir dahaki idmanı ise dün akşam saatlerine aldı. Böylece yaklaşık 2 günlük tatil imkanı bulan oyuncular soluğu hemen ailelerinin bulunduğu şehirlerde veya yurt dışında aldılar.

Mancini'nin takımın performansından mutlu olduğu ve gelecekte de prim olarak oyuncularına izin vereceği öğrenildi.