Cim-Bom, Beşiktaş derbisi öncesinde bir taşla iki kuş vuracak. Sarı-kırmızılılar, oyuncuların transfer taksidi, maç başıları ve galibiyet primlerini hesaplarına yatırarak hem moral verecek, hem de UEFA Kulüp Lisansı ve Mali Fair Play konusunda önemli bir adım atacak.

Galatasaray Yönetimi, Beşiktaş derbisi öncesinde önemli bir adım atacak, futbolculara olan tüm borcu kapatacak.

Duygun Yarsuvat başkanlığındaki yönetim kurulu, bu hafta futbolculara yüklü miktarda bir ödeme yaparak hem geçmiş döneme ait olan tüm borçları temizleyecek, hem de ilk yarının son haftası oynanacak Beşiktaş maçı öncesi moral takviyesi yapacak.

Futbolcuların transfer taksidi, maç başı ve galibiyet primlerini hesaplarına geçecek olan yönetim, bu şekilde yeni yıl jesti de yapmış olacak. Galatasaray Kulübü, bu şekilde UEFA Kulüp Lisansı ve Mali Fair Play konusunda çok önemli bir adım atacak, 31 Aralık 2014 itibariyle oyunculardan alması gereken “Borcumuz yoktur” yazısı için de üzerine düşen görevi yerine getirmiş olacak.

Böylece sarı-kırmızılılar, yaklaşık 10 milyon lira tutarındaki ödeme ile bir taşta çok kuş vurmuş olacak. Konuyla ilgili Milliyet’e konuşan Başkan Yardımcısı Dursun Özbek, “Göreve geldiğimiz günden bu yana ödemeler konusunda ciddi bir çalışma gerçekleştiriyorduk. Bu hafta kimin ne alacağı varsa ödenecek. Galatasaray Kulübü bu parayı kendi kaynakları ile yapacak. Bunun için bir kredi falan almadık” ifadesini kullandı.

Milliyet