İstanbul Kültür Merkezi'nde düzenlenen bir etkinliğe katılan sarı-kırmızılı futbolcular Emre Çolak, Alex Telles ve Tarık Çamdal, basın mensuplarının sorularını cevapladı.

ALEX TELLES: “ZOR BİR MAÇ BİZİ BEKLİYOR”
UEFA Şampiyonlar Ligi'nde kolay maç olmadığını belirten sarı-kırmızılı futbolcu Alex Telles, “Orası ayrı bir platform. Zor bir maç bizi bekliyor. Sivasspor maçını kazandık o maç bize moral oldu. Zor bir maç bizi bekliyor” diye konuştu.

EMRE ÇOLAK: “BİZ ORAYA PUAN YA DA PUANLAR ALMAYA GİDECEĞİZ”
Devler Ligi'nde gruptan çıkmak için Arsenal'dan puan almaları gerektiğini dile getiren Emre Çolak, “Bu maçın zor olacağını hepimiz biliyoruz. Onlardan gruptan çıkmak istiyor. Biz Londra'ya üç puan ya da puan almak için mücadele edeceğiz. Biz oraya puan ya da puanlar almaya gideceğiz” şeklinde konuştu.

“DİĞER TAKIMLARIN ŞAMPİYON OLABİLECEĞİ İHTİMALİNİN YÜKSEK OLDUĞUNU DÜŞÜNÜYORUM”
Geçtiğimiz günlerden Fenerbahçeli Gökhan Gönül'ün "4. yıldızı Galatasaray ve Fenerbahçe'nin takacağı konuşuluyor. Bir başka takım da şampiyon olabilir" sözlerinin hatırlatılması üzerine Emre Çolak, “Ben Gökhan ağabeyin söylediklerine katılıyorum. Diğer takımlar da çok iyi oynuyor. Diğer takımların şampiyon olabileceği ihtimalinin yüksek olduğunu düşünüyorum” dedi.

ALEX TELLES: “ANADOLU EKİPLERİ DE PUAN ALABİLMEK İÇİN AMANSIZ MÜCADELE EDİYORLAR”
Türkiye liginin mücadelesi yüksek olduğunu dile getiren Alex Telles, “Anadolu ekipleri de puan alabilmek için amansız mücadele ediyorlar. Ancak biz 4. yıldızı alabilmek ve şampiyon olmak için mücadele edeceğiz. Tabii ki değer takımların da şampiyon olma ihtimalleri var” diye konuştu.

TARIK ÇAMDAL: "KENETLENİP TAKIM OLARAK İYİ İŞLER ÇIKARMAK İSTİYORUZ"
Çok önemli bir maç için İngiltere'ye gideceklerini ifade eden Galatasaray’ın yeni transferi Tarık Çamdal, İngiltere’ye puanlar almak için gideceklerini söyledi. Aralarında çok iyi bir forma rekabeti olduğunu vurgulayan sarı-kırmızılı futbolcu, “Herkes Galatasaray forması için oynuyor. Kenetlenip takım olarak iyi işler çıkarmak istiyoruz” sözlerini sarf etti.
Tarık Çamdal takım olarak bu sezon şampiyonluğa kenetlendiklerini sözlerine ekledi.