İspanya önünde dağılan, rezil performansıyla hayal kırıklığı yaratan Milli Takım’da her zamanki gibi suçlu futbolcular hariç herkes. Terim, şimdi taraftar TFF ve Ay-Yıldızlılar’a şu soruları soruyor ve cevap bekliyor.

FEDERASYONA
1- On dört yabancı kuralını getirerek Türk futbolunun seviyesini ne hale getirdiniz?
2- Avrupa Şampiyonası’na katılacağımıza bile inanmadığınız için lig takvimini 19 Mayıs-26 Mayıs’a göre ayarlayan siz değil misiniz?
3- Fransa 900’e yakın davetliyi götürüp milyonlarca lira masrafı neden yaptınız? Giden davetliler neden hep hükümete ve federasyona yakın isimler?
4- Katılım primi olarak futbolculara 500’er bin Euro vermek niye? Şampiyon olursak alacağımız para 27 milyon Euro, dağıtacağınız prim 35 milyon Euro? Ülke bu haldeyken dağıtılan bu akıl almaz prim sisteminin sorumlusu kim? Milli Takım neden kazanç kapısına dönüştü

FATİH TERİM’E
1- Milli Takım’ın bir taktiği ve oyun sistemi var mı? Varsa biz neden sahada göremiyoruz?
2- Neden formsuz oyuncular milli takım kadrosunda ve 11’inde?
3- Oyuncular psikolojik olarak bu şampiyonaya hazırlanamadı?
4- “Biz bitti demeden bitmez” sloganıyla neden beklentiler yükseldi. Şampiyonaya gelmemiz bizim dışımızda birçok olasılığın gerçekleşmesiyle olmadı mı?
5- Ersan Adem, Ömer Toprak ve Yalçın Ayhan gibi formda isimler dururken, Mehmet Topal’dan stoper devşirmek niye?
6- Kampta futbol dışında neden başka şeyler konuşulur hale geldi? Menajerler kampta ne iş yapıyordu?

FUTBOLCULARA
1- İspanya’nın şampiyonluk primi 340 bin Euro iken, sizler daha katılır katılmaz 500 bin Euro almadınız mı? Milli Takımı neden kazanç kapısına çevirdiniz?
2- Kuaförünüz bile milli takım kampında. Saçlarınızla başlarınızla, kılığınızla kıyafetinizle uğraştığınız kadar futbolla uğraşmadınız. Neyiniz eksik?
3- İdmana çıkarken bile elinizde cep telefonu, her dakika sosyal medyadasınız. Sonra sosyal medyada gelen eleştirilere neden tepki gösteriyorsunuz?
4- En iyi imkânlar sizde. En iyi yerde, en iyi otellerde kamp yapıyorsunuz. Bir dediğiniz iki edilmezken, nedir bu bıkmışlık, vurdumduymazlık hali?
5- Sadece mücadele etmenizi istiyor Ay-Yıldız’a gönül verenler. Neden sahada dolaşıyorsunuz?
6- Gökhan Gönül ile başlayan transfer krizi kampa sıçradı. Niye Fransa’dan önce kulüp işlerinizi halletmediniz?