Başarılı kanat oyuncusu , Andy van der Meijde'nin şu an Galatasaray'da mı kalıyorsun sorusuna, "​Sözleşmem devam ediyor ancak ben uzatmak istiyorum. Kalmak istiyorum, şampiyon olduk, şampiyonlar ligi'nde oynayacağım. Ailemin de keyfi yerinde gitmek istemiyorum." cevabını verdi. 

Sokaklarda gezebiliyor musun?

"Evet, Türkler çok tutkulu. Futbolculara büyük saygı duyuyorlar. Galatasaray'da oynuyorum Türkiye'nin en büyüğü. Yolda beni durdurup fotoğraf, video çekilmek isteyenler oluyor. Hatta para isteyenler bile!"

Maçlardaki atmosferler nasıl oluyor, Bize anlat mısın?

"Maça çıkmadan günler önce binlerce mesaj geliyor. Özellikle Fenerbahçe maçı 
öncesi! Çılgınca!"

Hollandalı oyuncular ile görüşüyor musun?

"Sneijder ve De Jong ile oynadım, şu an Donk var ileride ne olacak açıkcası merak ediyorum" (hollandalı futbolcu gelebileceğini düşünüyor)

Ryan Donk ile geziyoruz, Beşiktaş'tan Babel ve Lens'le görüşüyoruz. Başakşehirde de Elia var, Başakşehir de büyük bir kulüp.

Çok fazla Hollandalı futbolcular var, İstanbul'da olduğumuz için görüşünce eğleniyoruz ancak birbirimizle karşılaştığımız maçlardan sonra görüşmek mümkün olmuyor. Bu pek hoş karşılanmıyor Türkler deliriyor! Gördükleri her yerde 'Evine git, dinlen' diyorlar.

Kaynak: Futbol Arena